Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000 / TeltoCharge – 22kW/ 3P/ Type 2 (5m cable)

1,100.00 
769.00  Χωρίς ΦΠΑ
953.56  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000 / TeltoCharge – 22kW/ 3P/ Type 2 (5m cable)

Available on backorder

  ... people are viewing this right now

  Share

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000 / TeltoCharge – 22kW/ 3P/ Type 2 (5m cable)

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000: Ο απόλυτος οδηγός για τον φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000

Είστε έτοιμοι να τροφοδοτήσετε το ηλεκτρικό σας όχημα με την τελευταία και κορυφαία τεχνολογία; Μην ψάχνετε άλλο! Σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό, βουτάμε βαθιά στον κόσμο του ηλεκτρικού φορτιστή αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000 – της συσκευής που αλλάζει το παιχνίδι που θα ανεβάσει την εμπειρία φόρτισης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είτε είστε έμπειρος ιδιοκτήτης ηλεκτρικών οχημάτων είτε μόλις ξεκινάτε το φιλικό προς το περιβάλλον ταξίδι σας, ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε όλες τις δυνατότητες της ηλεκτρικής σας βόλτα. Από τις πρωτοποριακές του δυνατότητες μέχρι τις συμβουλές εγκατάστασης και όλα τα ενδιάμεσα, σας έχουμε καλύψει. Φορτιστείτε καθώς ξετυλίγουμε τα μυστικά αυτού του επαναστατικού φορτιστή!

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000: Εισαγωγή στους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στο Teltonika EVC1210P1000

Οι φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα. Αυτοί οι φορτιστές είναι απαραίτητοι για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας ενεργοποιημένο και έτοιμο για χρήση, όπως ακριβώς είναι τα βενζινάδικα για τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Μία από τις κορυφαίες μάρκες στην αγορά φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η Teltonika, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα της.

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας παρουσιάσουμε το μοντέλο Teltonika EVC1210P1000, τα χαρακτηριστικά του και γιατί ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά.

Ο Teltonika EVC1210P1000 είναι ένας φορτιστής ηλεκτρικού οχήματος (EV) επιπέδου 2 που μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 7,4 kW ισχύος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίζει τα περισσότερα EV με πρίζα φόρτισης τύπου 1 ή τύπου 2 με ταχύτερο ρυθμό από τους τυπικούς φορτιστές Επιπέδου 1. Με τη συμπαγή σχεδίασή του και την εύκολη διαδικασία εγκατάστασης, αυτός ο φορτιστής είναι τέλειος τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του EVC1210P1000 είναι η συνδεσιμότητα Wi-Fi, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να ελέγχουν εξ αποστάσεως τις περιόδους φόρτισης μέσω της εφαρμογής MyTeltonika. Αυτό παρέχει ευκολία και ευελιξία καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε τη φόρτιση από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Επιπλέον, με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος, μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδα φόρτισης του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου.

Η ασφάλεια είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα όταν πρόκειται για ηλεκτρικές συσκευές, ειδικά εκείνες που χειρίζονται υψηλή τάση

Οφέλη από την εγκατάσταση ενός φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται γρήγορα μια δημοφιλής επιλογή για άτομα και οικογένειες με περιβαλλοντική συνείδηση. Με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά, είναι σημαντικό να υπάρχει ένας βολικός και αποτελεσματικός τρόπος φόρτισής τους. Εδώ μπαίνει η εγκατάσταση ενός φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι.

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000:  Επιλέξιμος προς Επιδότηση μέσω του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Τριφασικός φορτιστής με υποδοχέα Type 2 και έλεγχο πρόσβασης μέσω NFC καρτών ή application. Κατάλληλος για Mode 3 AC φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου με ισχύ έως 22kW

Έξυπνος, απλός στη χρήση και αξιόπιστος. Διαθέτει Bluetooth, WiFi & Ethernet (RJ45) σύνδεση. Μέσω του δωρεάν Teltonika Energy app (διαθέσιμο για iOS και Android) μπορείς να παρακολουθείς τη διαδικασία της φόρτισης, να παραμετροποιείς το φορτιστή και να κάνεις Load Balancing. Με LED ενδείξεις που υποδεικνύουν το status της φόρτισης.

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000:  Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

• Ισχύς φόρτισης: 22kW / 32A / 3Φ,
• Υποδοχέας Type 2,
• Bluetooth, WiFi, Ethernet connection και σύνδεση με mobile app,
• Πρωτόκολλο επικοινωνίας OCPP 1.6,
• Εξουσιοδότηση πρόσβασης μέσω NFC,
• Ενσωματωμένος μετρητής ενέργειας,
• Προστασίες: Residual Current Monitoring (30mA AC / 6mA DC), ανίχνευση σφάλματος γείωσης,
• Έλεγχος της λειτουργίας του φορτιστή μέσω εφαρμογής (Teltonika Energy app),
• Βαθμός Στεγανότητας (IP): IP55,
• Αντοχή στην Κρούση (ΙΚ): ΙΚ10,
• Θερμοκρασία λειτουργίας: -30 έως 50 °C,
• Διαστάσεις: 341(Υ) x 170(Π) x 97(Β) mm,
• Βάρος φορτιστή: 3kg,
• Εγγύηση: 3 έτη (36 μήνες),
• CE & UKCA compliant,
• Standards: 2014/53/EU, IEC 61851-21, IEC/EN 61851-1

Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικά οφέλη της εγκατάστασης του δικού σας φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι:

1. Ευκολία:
Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι είναι η ευκολία. Δεν χρειάζεται πλέον να βιάζεστε να βρείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης ή να περιμένετε στην ουρά για τη σειρά σας για να φορτίσετε το όχημά σας. Με έναν φορτιστή εγκατεστημένο στο σπίτι, μπορείτε απλά να συνδέσετε το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας και να ξυπνήσετε με ένα πλήρως φορτισμένο όχημα έτοιμο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

2. Εξοικονόμηση κόστους:
Ένα άλλο σημαντικό όφελος από την εγκατάσταση ενός φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι είναι η εξοικονόμηση κόστους. Οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης μπορεί να είναι αρκετά ακριβοί, με ποικίλες τιμές ανάλογα με την τοποθεσία και την ώρα της ημέρας. Έχοντας το δικό σας φορτιστή, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας σε ώρες εκτός αιχμής και να μειώσετε σημαντικά το συνολικό κόστος φόρτισής σας.

3. Χρονική απόδοση:
Με έναν αποκλειστικό φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συχνά ταξίδια σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για όσους έχουν πολυάσχολα προγράμματα ή μεγαλύτερες μετακινήσεις, καθώς δεν χρειάζεται να συνυπολογίζουν τους χρόνους χρέωσης στην καθημερινή τους ρουτίνα.

4. Προσαρμόσιμες επιλογές φόρτισης:
Όταν χρησιμοποιείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, έχετε συχνά περιορισμένες επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξετε τον τύπο ή την ταχύτητα φόρτισης για

Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές του Teltonika EVC1210P1000

Ο Teltonika EVC1210P1000 είναι ένας υπερσύγχρονος φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση για όλους τους τύπους ηλεκτρικών οχημάτων. Σε αυτή την ενότητα, θα συζητήσουμε τα διάφορα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής αιχμής.

1. Μέγιστη ισχύς εξόδου: Ο Teltonika EVC1210P1000 έχει μέγιστη ισχύ εξόδου 22 kW, καθιστώντας τον έναν από τους πιο ισχυρούς φορτιστές στην κατηγορία του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει το ηλεκτρικό σας όχημα με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό σε σύγκριση με άλλους φορτιστές, μειώνοντας σημαντικά τον συνολικό χρόνο φόρτισής σας.

2. Διπλές θύρες φόρτισης: Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του φορτιστή είναι οι διπλές θύρες φόρτισης που σας επιτρέπουν να φορτίζετε δύο οχήματα ταυτόχρονα. Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για νοικοκυριά με πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή για επαγγελματικούς χώρους όπως πάρκινγκ ή εμπορικά κέντρα.

3. Βύσμα τύπου 2: Το Teltonika EVC1210P1000 είναι εξοπλισμένο με βύσμα τύπου 2, ο οποίος είναι συμβατός με τα περισσότερα ευρωπαϊκά και ασιατικά ηλεκτρικά οχήματα. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα τον φορτιστή χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας.

4. Ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων: Ο φορτιστής διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τακτικά τα καλώδια όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτό όχι μόνο κρατά τα πράγματα οργανωμένα αλλά επίσης αποτρέπει οποιαδήποτε ζημιά ή φθορά στα καλώδια.

5. Έλεγχος πρόσβασης RFID: Για πρόσθετη ασφάλεια, το Teltonika EVC1210P1000 έρχεται

Πώς να εγκαταστήσετε το Teltonika EVC1210P1000 σε 5 εύκολα βήματα

Ο Teltonika EVC1210P1000 είναι ένας αξιόπιστος και αποδοτικός φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου που είναι τέλειος τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Προσφέρει γρήγορες ταχύτητες φόρτισης, εύκολη εγκατάσταση και προηγμένες λειτουργίες όπως έξυπνα χειριστήρια και παρακολούθηση ενέργειας. Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε αυτόν τον φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, ακολουθούν 5 εύκολα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία:

Βήμα 1: Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό. Αυτό περιλαμβάνει ένα τρυπάνι, κατσαβίδι, μεζούρα, κόφτες καλωδίων/απογυμνωτές, σωλήνες ηλεκτρικού αγωγού (αν χρειάζεται) και φυσικά τη μονάδα φορτιστή Teltonika EVC1210P1000.

Βήμα 2: Επιλέξτε μια κατάλληλη θέση για τον φορτιστή

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε μια κατάλληλη τοποθεσία για τον φορτιστή του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Το ιδανικό μέρος θα ήταν κοντά στο σημείο που παρκάρετε το όχημά σας ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος γύρω από την περιοχή για να τοποθετήσετε τον φορτιστή με ασφάλεια.

Βήμα 3: Τοποθετήστε το βραχίονα στήριξης

Χρησιμοποιώντας το τρυπάνι και τις βίδες που παρέχονται με τη μονάδα, τοποθετήστε το στήριγμα στερέωσης σε έναν ανθεκτικό τοίχο ή επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι είναι επίπεδο και ασφαλές πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 4: Συνδέστε τα καλώδια στο σταθμό φόρτισης

Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες που παρέχονται στο εγχειρίδιο χρήσης για να συνδέσετε σωστά όλα τα καλώδια. Ξεκινήστε συνδέοντας το ένα άκρο κάθε καλωδίου (L1, L2, N, GND

Συμβουλές για τη διατήρηση και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας

Οι φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι απαραίτητοι για τους ιδιοκτήτες EV, καθώς σας επιτρέπουν να φορτίζετε το όχημά σας στο σπίτι ή εν κινήσει. Ωστόσο, όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, αυτοί οι φορτιστές απαιτούν συντήρηση και σωστή χρήση για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση. Σε αυτήν την ενότητα, θα συζητήσουμε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας.

1. Επιλέξτε τη σωστή θέση για εγκατάσταση

Η θέση του φορτιστή του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση και την αντοχή του. Συνιστάται η εγκατάσταση του φορτιστή σε καλά αεριζόμενο χώρο με κατάλληλη προστασία από ακραίες καιρικές συνθήκες. Αποφύγετε την εγκατάστασή του σε άμεσο ηλιακό φως ή σε περιοχές επιρρεπείς στην υγρασία, καθώς μπορεί να καταστρέψει τα εσωτερικά εξαρτήματα του φορτιστή.

2. Διατηρήστε τον φορτιστή σας καθαρό

Ο τακτικός καθαρισμός του φορτιστή του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της απόδοσής του και την αποφυγή ενδεχόμενων κινδύνων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει τον φορτιστή πριν τον καθαρίσετε με ένα μαλακό πανί και ήπιο απορρυπαντικό. Αποφύγετε τη χρήση σκληρών χημικών, καθώς μπορεί να καταστρέψουν την εξωτερική επίστρωση του φορτιστή.

3. Ελέγξτε τα καλώδια και τις συνδέσεις

Φροντίστε να επιθεωρείτε τακτικά όλα τα καλώδια και τις συνδέσεις για τυχόν σημάδια φθοράς ή ζημιάς. Εάν παρατηρήσετε φθαρμένα καλώδια ή χαλαρές συνδέσεις, αντικαταστήστε τα αμέσως καθώς μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα και την απόδοση φόρτισης.

4. Μην υπερφορτίζετε την μπαταρία σας

Η υπερφόρτιση της μπαταρίας σας όχι μόνο μειώνει τη διάρκεια ζωής της, αλλά επιβαρύνει επίσης τον φορτιστή του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Για να αποφύγετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια λειτουργία χρονοδιακόπτη εάν είναι διαθέσιμη στο σταθμό φόρτισής σας ή ρυθμίστε ένα ξυπνητήρι

Σύγκριση με άλλους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά

Όσον αφορά τους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Σε αυτή την ενότητα, θα συγκρίνουμε τον φορτιστή Teltonika EVCP με άλλους δημοφιλείς φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, επισημαίνοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του.

1. Ταχύτητα φόρτισης: Ο φορτιστής Teltonika EVCP προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα φόρτισης έως και 22 kW, καθιστώντας τον έναν από τους ταχύτερους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα σε ένα κλάσμα του χρόνου σε σύγκριση με άλλους φορτιστές.

2. Συμβατότητα: Ο φορτιστής Teltonika EVCP είναι συμβατός με όλους τους τύπους ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Tesla, BMW i3, Nissan Leaf και άλλων. Υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλα φόρτισης Mode 3 και Mode 4, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για όλες τις ανάγκες φόρτισής σας.

3. Έξυπνα χαρακτηριστικά: Σε αντίθεση με άλλους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων που παρέχουν απλώς βασικές λειτουργίες φόρτισης, ο φορτιστής Teltonika EVCP είναι εξοπλισμένος με προηγμένες έξυπνες λειτουργίες όπως έλεγχος ταυτότητας RFID και δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τον φορτιστή σας από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά ή μια πύλη web.

4. Ανθεκτικότητα: Ο φορτιστής Teltonika EVCP είναι κατασκευασμένος για να διαρκεί με τη στιβαρή σχεδίασή του και τα υλικά υψηλής ποιότητας. Αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και διαθέτει πιστοποίηση IP54 για προστασία από τη σκόνη και τα πιτσιλίσματα νερού.

5. Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Η ασφάλεια πρέπει πάντα να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα όταν πρόκειται για την επιλογή ενός φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Ο φορτιστής Teltonika EVCP

Κριτικές πελατών και

1. Κριτικές και μαρτυρίες πελατών

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός νέου προϊόντος είναι οι εμπειρίες άλλων πελατών που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει. Αυτό παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και τη συνολική ικανοποίηση με το προϊόν. Το ίδιο ισχύει και για τους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς οι κριτικές και οι μαρτυρίες πελατών μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τον φορτιστή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην Teltonika EVCP, είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα μας και προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Ως αποτέλεσμα, έχουμε λάβει πολλές θετικές κριτικές και μαρτυρίες από ικανοποιημένους πελάτες που χρησιμοποίησαν τους φορτιστές μας.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικούς από τους βασικούς παράγοντες που αναφέρουν οι πελάτες στις κριτικές τους.

2. Απόδοση και Αξιοπιστία

Πολλοί πελάτες επαινούν τους φορτιστές Teltonika EVCP για την εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία τους. Με μέγιστη ισχύ φόρτισης έως και 22 kW, οι φορτιστές μας είναι σε θέση να φορτίζουν γρήγορα το ηλεκτρικό σας όχημα, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία. Η προηγμένη τεχνολογία μας εξασφαλίζει επίσης σταθερή φόρτιση χωρίς διακοπές ή διακυμάνσεις στην παροχή ρεύματος.

Επιπλέον, οι φορτιστές Teltonika EVCP έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως ακραίες θερμοκρασίες και έντονη βροχή, καθιστώντας τους κατάλληλους τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Οι πελάτες εκτιμούν αυτή τη δυνατότητα, καθώς τους επιτρέπει να φορτίζουν τα οχήματά τους άνετα χωρίς να ανησυχούν για τυχόν ζημιά στον φορτιστή.

3. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Μια άλλη πτυχή που λαμβάνει υψηλούς επαίνους από τους πελάτες είναι η φιλική προς τον χρήστη

Με παραγγελία. Παραδοση εντός 4-6 εργάσιμων ημερών.

Most viewed products

 • -22%Limited
  10 kW διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό
  Φωτοβολταϊκή ηλιακή ενέργεια: Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης
  10kW ΔΕΗ Φωτοβολταικα ECO 545 Solar σε στεγη 6,800.00 
  5,300.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,572.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  10 Kwatt φωτοβολταικά σε στέγες με διασυνδεδεμένο στην ΔΕΗ φωτοβολταϊκό σύστημα με εγκατάσταση

  Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης

  Φωτοβολταικό Eco 545

  Δείτε όλες τις προσφορές εδώ

   

  Available on backorder

 • -34%Limited
  5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO
  410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering
  5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO Solar 410-420 WATT με δυνατότητα για Εγκατάσταση 7,280.00 
  4,800.00  Χωρίς ΦΠΑ
  5,952.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
  410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering

  410-WATT-420-WATT-

  Σχετικά με απάντησεις στα πιο συχνά ερωτήματα για τα φωτοβολταικά στα σπίτια. Δείτε τις ειδικές προσφορές φωτοβολταικών για το 2022

  5kw με φωτοβολταϊκά σε στέγες με φωτοβολταϊκά και εγκατάσταση Επιπλέον προσφορές εδώ

  Available on backorder

 • -17%Limited
  Net metering 10kW ενεργειακός συμψηφισμός με ΔΕΗ 6,700.00 
  5,590.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,931.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Net metering 10kW για ενεργειακό συμψηφισμός  και εξοικονόμηση με ΔΕΗ με παραγωγή ως 16.600kWh ανά έτος 

  Available on backorder

 • -25%Limited
  Νet-metering 5kw με Φ/Β 450 WATT για κεραμοσκεπή - τιμές
  Net metering 5kW φωτοβολταϊκό πακέτο με 450 watt πανελ 3,650.00 
  2,750.00  Χωρίς ΦΠΑ
  3,410.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Προσφορά Net metering 5kW  φωτοβολταϊκού πακέτου 

  11 Φωτοβολταϊκά πάνελ 450  watt

  Ιnverter δικτύου Renac NA 5000 DS ( 7500WATT max) 10 Χρόνια Εγγύηση

  Βάσεις κεραμοσκεπής για 11 Φ/Β πάνελ.

  In stock

 • -22%Limited
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία. Φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 45watt - 55 watt.
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτo 1.2kWh/24ωρο-12v 599.00 
  465.00  Χωρίς ΦΠΑ
  576.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 65watt – 75 watt

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V   ή 220V με προσθήκη inverter

  Available on backorder

 • -52%Limited
  φωτοβολταικό luxor-ECO-LINE-HALF CELL M144-525-545W-540-watt για net metering, οικιακά φωτοβολταικά, πάρκα Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144
  Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας 329.00 
  159.00  Χωρίς ΦΠΑ
  197.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας

  Κατάλληλο για net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

  Ελαχιστη ποσότητα αγοράς 9 τεμάχια 

  Available on backorder

 • -29%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  5kw Mitsubishi Electric
  5kw Mitsubishi Electric 7,280.00 
  5,200.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,448.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  5kw με φωτοβολταικά Mitsubishi PV (250W) 250 watt πολυκρυσταλλικού πυριτίου

  Παράγει κατά μέσο όρο 6500kw το έτος ( για περιοχές Αττικής και νοτιότερα ) ενώ καλύπτει επιφάνεια 35-40 τετραγωνικών μέτρων σε πέρκολα ή 60 – 80 τετραγωνικών μέτρων σε ταράτσα . Εξοικονομεί 800-1000 ευρώ το χρόνο και αποσβαίνει το κόστος εγκατάστασης σε 5.5 – 6.5 χρόνια.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Out of stock

 • -32%Limited
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό
  Αυτόνομο Φ/Β για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό 2,600.00 
  1,780.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,207.20  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Available on backorder

 • -21%Limited
  4.6 kwh- 5.8kwh/24v/220AC - 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Europe Premium ( 5 χρόνια εγγύηση*)
  5 kwh- 7kwh/24v/220AC – 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Premium 3,750.00 
  2,950.00  Χωρίς ΦΠΑ
  3,658.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  4 τεμ. Φ/Β panel Solar Energy SE 270/ 270-275 watt Poly/ Ευρωπαϊκά. Διαθέτουν θετική Φωτοβολταϊκό σύστημα Premium 24V ανοχή και ισχύ σε watt. Δηλαδή αποδίδουν πάντοτε περισσότερα watt από την ονομαστική τους ισχύ, υψηλής απόδοσης εγκατεστημένης ισχύος 1080 watt έως + 5% μεγαλύτερη απόδοση. Διατίθενται με 12 χρόνια εγγύησης εργοστασιακής υλικού και 25 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%.

  1 τεμ. inverter καθαρού ημιτόνου Phoenix 24/1600  ρεύμα ισχύς εκκίνησης 3200 watt υψηλής αξιοπιστία. Κατάλληλο για λειτουργία όλων των συσκευών αντίστοιχης ισχύος. Παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από την αυτοκατανάλωση λόγω σταθεροποιημένου ημιτόνου. Εγγύηση 60 μήνες (5 χρόνια)

  4 τεμ. Μπαταρίες S. Energy ECOAGM 220/ 250AH C100  τύπου VRLA/AGM αντίστοιχων προδιαγραφών με τις GEL μπαταρίες. (βαθιάς εκφόρτισης κλειστού τύπου διάρκειας 10 -12 ετών ζωής). Σύνολο 828ΑΗ/12V

  Δυνατότητα προσθήκη 2V μπαταριών  υψηλής αντοχής  και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής  σε ακραίες χρήσεις με μικρό επιπλέον κόστος.

  1 τεμ. Ρυθμιστή φόρτισης Phocos CXN 40 ( Ψηφιακός προγραμματιζόμενος) ( 2 χρόνια εγγύηση)

  Δυνατότητα προσθήκης ρυθμιστή MPPT με datalogger  για αύξηση απόδοσης έως 25% με μικρό επιπλέον κόστος.

  Available on backorder

 • -21%Limited
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση.
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο 17,800.00 
  14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
  17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

  Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Available on backorder

Recently viewed products

 • Αυτόνομο Φ/Β για εξοχικό 4,5kWh με Inverter charger 1,900.00 
  1,725.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,139.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό 4,5kWh για πλυντήριο

  Available on backorder

 • -63%Limited
  Solartech M-80wp 160.00 
  59.00  Χωρίς ΦΠΑ
  73.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  80 watt μονοκρυσταλλικού πυριτίου

  Κορυφαία ποιότητα και απόδοση- Best value for money

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Ελάχιστη ποσότητα 2 τεμάχια


   

  In stock

 • -28%Limited
  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)
Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία
  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh 2,400.00 
  1,720.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,132.80  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)

  Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία

  Available on backorder

 • -15%Limited
  Victron SmartSolar MPPT 75/15 - 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών
  Victron SmartSolar MPPT 75/15 – 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών 72.00 
  61.00  Χωρίς ΦΠΑ
  75.64  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Victron SmartSolar MPPT 75/15 – 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών 

  Με απόδοση έως και 94%, η απώλεια θερμότητας αυτών των φορτιστών είναι τρεις έως τέσσερις φορές μικρότερη σε σχέση με τις προδιαγραφές του κλάδου. Και μόλις η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, η κατανάλωση ισχύος μειώνεται κάτω από το 0.5 Watt, τιμή περίπου πέντε με δέκα φορές μικρότερη από τις τιμές προδιαγραφών του κλάδου.

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Model No.
  MPPT 75/10 MPPT 75/15 MPPT 100/15 MPPT 100/20
  Electrical Data
  Max. Solar Input Power
  145 / 290 W 220 / 440 W 220 / 440 W 290 / 580 W
  Max. Solar Panel Open Circuit Voltage
  75 V 75 V 100 V 100 V
  Max. Solar Panel Short Circuit Current
  13 A 15 A 15 A 20 A
  Nominal System (Battery) Voltage
  12 / 24 V 12 / 24 V 12 / 24 V 12 / 24 V
  Self-Consumption
  ≤ 10 mA ≤ 10 mA ≤ 10 mA ≤ 10 mA
  Peak Conversion Efficiency
  98.00 % 98.00 % 98.00 % 98.00 %

  Available on backorder

 • -22%Limited
  INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ 3000 WATT 24V DC-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 889.00 
  689.00  Χωρίς ΦΠΑ
  854.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ 3000 WATT 24V DC/ HIP-3000-24 –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Μετατροπέας τάσης DC-AC ημιτονικής εξόδου 3000W/24V. Στιγμιαίο ρεύμα εκκίνησης φορτίων 6000W. Βαθμός απόδοσης >90%. Χαμηλό ρεύμα ίδιας κατανάλωσης

  Χρήση σε :
  Μικρές εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα ,Αυτοκίνητα, σκάφη, τρακτέρ, φορτηγά, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηλεκτρικά εργαλεία, εξοπλισμό γραφείου, και οικιακών συσκευών

  • Ομαλή εκκίνηση φορτίων
  • Σταθεροποιημένη τάση 230V ac (AVR)
  • Απομονωμένη είσοδος – έξοδος
  • Προστασία ανάποδης πολικότητας με ασφάλειες
  • Προστασία από υπερθέρμανση: Ναι
  • Προστασία υπερφόρτωσης
  • Προστασία από υψηλή ή χαμηλή τάση εισόδου
  • Ηχητικό σήμα σε χαμηλή μπαταρία
  • Διακοπή λειτουργίας σε χαμηλή τάση μπαταρίας.
  • Αυτόματη επανεκκίνηση

  ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  In stock

 • -20%Limited
  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός 935.00 
  746.46  Χωρίς ΦΠΑ
  925.61  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

  Available on backorder

 • -21%Limited
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση.
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο 17,800.00 
  14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
  17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

  Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Available on backorder

 • -21%Limited
  Deep discharge battery 2V
  ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης 7 ECOPVV 770/ 776Ah C100 340.00 
  269.00  Χωρίς ΦΠΑ
  333.56  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης  7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100

  Η ενισχυμένη σειρά μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης GEL 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100 (Τύπου OPzV ), τεχνολογίας GEL παρέχει πραγματικά εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το δίβολτο στοιχείο 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100  ως συσσωρευτής μπορεί να προσεγγίσει σε voltage float services  ακόμη και τα 20 χρόνια  ζωής.

  Οι μπαταρίες 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100 Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλές Γερμανκές προδιαγραφές ποιότητας είναι δε κατάλληλες για βαθιές εκφορτίσεις και καταπονήσεις σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Προσδίδουν έως και 3.500 κύκλους με βαθμό εκφόρτισης 50%.
  Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σε σχέση τιμής ποιότητας και απόδoσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

  Εγγύηση Αντιπροσωπείας 2 χρόνια

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Available on backorder

 • -28%Limited
  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών 950.00 
  685.00  Χωρίς ΦΠΑ
  849.40  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

  Available on backorder

 • -35%Limited
  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified
  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified 229.00 
  149.00  Χωρίς ΦΠΑ
  184.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified

  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt monoo half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified

  Κατάλληλο για  φωτοβολταικά στέγης / net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

  Ελάχιστη ποσότητα αγοράς 6 τεμάχια 

net metering, μπαταρίες, Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000, net billing

net metering, μπαταρίες, Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000,net billing

net metering, μπαταρίες, Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Teltonika EVC1210P1000 / TeltoCharge - 22kW/ 3P/ Type 2 (5m cable) τιμή, προσφορά τεχνικά στοιχεία. Μπαταρία

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories