Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.30kwh-1.55kwh12V /220V AC standard

740.00 
629.00  Χωρίς ΦΠΑ
779.96  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

1.35KWh έως 1.50KWh με τάση λειτουργίας 12v DC/ 220VAC. Παραγόμενη ενέργεια ανά 24ωρο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τιμή χωρίς ΦΠΑ.

Available on backorder

  ... people are viewing this right now

  Share

Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.30kwh-1.55kwh12V /220V AC standard

Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.50ΚWh_12V/220V/AC

Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.30kwh-1.55kwh12V /220V AC standard:

Συσκευές: Μικρό ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α ( ) ( 80-95watt) Φωτισμός 2-3 λάμπες led 10watt Τηλεόραση 25′  LED ( 20watt)

συσκευές ενεργειακής κλασης Α / Α++ ψυγείο τηλεόραση, λαμπεσ, για φωτοβολταικα

συσκευές ενεργειακής κλασης Α / Α++ ψυγείο τηλεόραση, λαμπεσ, για φωτοβολταικα

Σχετικά με Φ/Β πάνελ

(Ευρωπαϊκών προδιαγραφών πάνελ με 15 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση / 30 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%)

1 τεμ. Φ/Β panel SE 290/ 290-295 watt Poly/24V. Διαθέτουν θετική ανοχή και ισχύ σε watt. Δηλαδή αποδίδουν πάντοτε περισσότερα watt από την ονομαστική τους ισχύ, υψηλής απόδοσης εγκατεστημένης ισχύος 290 watt έως + 5% μεγαλύτερη απόδοση. Διατίθενται με 15 χρόνια εγγύησης εργοστασιακής υλικού και 30 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%

Σχετικά με Inverter

Προϊόν: 1 τεμ. inverter καθαρού ημιτόνου ECΟSUN Eco 1000 WATT/12V, ρεύμα ισχύς εκκίνησης 2000 watt. Διαθέτει προστασία Θερμοδιακοπής. Κατάλληλο για λειτουργία όλων των συσκευών αντίστοιχης ισχύος. Παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 20% από την αυτοκατανάλωση λόγω σταθεροποιημένου ημιτόνου. Με 24 μήνες εργοστασιακή εγγύηση.
Τιμή 199 ευρώ + ΦΠΑ

Σχετικά με μπαταρία

Ευρωπαϊκών προδιαγραφών – Πλήρους βαθιάς εκφόρτισης AGM /VRLA – 2 χρόνια εγγύηση

Προϊόν: 1 τεμ. Μπαταρία S. Energy ECOAGM 220/250 ( 220AH C20/ 250AH C100) Premium  τύπου VRLA/AGM Πλήρους Βαθιάς  κλειστού τύπου διάρκειας 10 -12 ετών ζωής)- βιδωτοί πόλοι. Δύο χρόνια εγγύηση

Σχετικά με Ρυθμιστή φόρτισης

Προϊόν: 1 τεμ. Ρυθμιστή φόρτισης solar charge controller MPPT  100V/20 τεχνολογίας- Ευρωπαϊκής εισαγωγής ( με ψηφιακή οθόνη) 580 watt / 24v –  290 watt /12v

Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.30kwh-1.55kwh12V /220V AC standard για τροχόσπιτο και μικρές εξοχικές κατοικίες (εξοχικό)

Έχετε κουραστεί να βασίζεστε σε παραδοσιακές πηγές ενέργειας ενώ απολαμβάνετε την υπέροχη ύπαιθρο; Πείτε αντίο στην περιορισμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και γεια σε μια νέα εποχή ελευθερίας με το επαναστατικό μας σύστημα φωτοβολταϊκών 1,5 kWh Stand Alone για τροχόσπιτα και μικρές εξοχικές κατοικίες. Είτε εξερευνάτε απομακρυσμένες τοποθεσίες στο τροχόσπιτό σας είτε αναζητάτε παρηγοριά σε ένα άνετο εξοχικό σπίτι, αυτό το ηλιακό σύστημα που αλλάζει το παιχνίδι θα σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε τη φύση χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρικό ταξίδι καθώς αποκαλύπτουμε την απόλυτη λύση για όλες τις περιπέτειές σας εκτός δικτύου!

Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.30kwh-1.55kwh12V /220V AC standard Εισαγωγή στα Φ/Β αυτόνομα συστήματα:

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα (ΦΒ) είναι ένας αποτελεσματικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για τροχόσπιτα και μικρές εξοχικές κατοικίες. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν ηλιακούς συλλέκτες για να μετατρέψουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρική ενέργεια, η οποία στη συνέχεια μπορεί να αποθηκευτεί σε μπαταρίες για χρήση όταν χρειάζεται. Αυτή η τεχνολογία έχει αποκτήσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής της φύσης και της αυξανόμενης ζήτησης για βιώσιμες πηγές ενέργειας.

Σε αυτή την ενότητα, θα διερευνήσουμε τα βασικά των αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας τους, των στοιχείων τους, των πλεονεκτημάτων και των εφαρμογών τους.

Πώς λειτουργούν τα αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών;

Η αρχή πίσω από ένα αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκών είναι απλή – αξιοποιεί την ενέργεια από τον ήλιο μέσω ηλιακών συλλεκτών και τη μετατρέπει σε χρησιμοποιήσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Τα ηλιακά πάνελ αποτελούνται από φωτοβολταϊκά στοιχεία που αποτελούνται από ημιαγωγούς πυριτίου που δημιουργούν ηλεκτρικό πεδίο όταν εκτίθενται στο ηλιακό φως. Όταν το ηλιακό φως χτυπά αυτά τα κύτταρα, τα ηλεκτρόνια απελευθερώνονται από τα άτομα μέσα στο υλικό, δημιουργώντας ηλεκτρισμό συνεχούς ρεύματος (DC).

Ακολουθεί ο μετατροπέας – ένα κρίσιμο εξάρτημα υπεύθυνο για τη μετατροπή του ηλεκτρικού ρεύματος συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), με το οποίο λειτουργούν οι περισσότερες οικιακές συσκευές. Η ισχύς AC που παράγεται από τον μετατροπέα μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί απευθείας είτε να αποθηκευτεί σε μπαταρίες για μελλοντική χρήση.

Εξαρτήματα ενός Φ/Β αυτόνομου συστήματος:

Εκτός από τους ηλιακούς συλλέκτες και τους μετατροπείς, υπάρχουν και άλλα βασικά εξαρτήματα που συνθέτουν ένα τυπικό αυτόνομο Φ/Β σύστημα. Αυτά περιλαμβάνουν ελεγκτές φόρτισης, μπαταρίες, καλώδια καλωδίωσης, βάσεις στήριξης/πλαίσια και μερικές φορές εφεδρικές γεννήτριες.

Οι ελεγκτές φόρτισης ( ρυθμιστής φόρτισης)  ρυθμίζουν τη φόρτιση

Οφέλη από τη χρήση φωτοβολταϊκού συστήματος για τροχόσπιτα και εξοχικές κατοικίες

1. Οφέλη από τη χρήση Φ/Β συστήματος για τροχόσπιτα και εξοχικές κατοικίες

Η χρήση φωτοβολταϊκών (ΦΒ) συστημάτων βρίσκεται σε άνοδο τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να στρέφονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τις ανάγκες τους σε ενέργεια. Ένας τομέας όπου τα φωτοβολταϊκά συστήματα έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμα είναι τα τροχόσπιτα και τα εξοχικά σπίτια. Σε αυτήν την ενότητα, θα συζητήσουμε τα διάφορα οφέλη από τη χρήση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος για αυτούς τους τύπους ιδιοτήτων.

1.1 Εξοικονόμηση κόστους: Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος για τροχόσπιτα και εξοχικές κατοικίες είναι η πιθανή εξοικονόμηση κόστους που προσφέρει. Αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, αυτές οι ιδιότητες μπορούν να μειώσουν ή ακόμα και να εξαλείψουν την εξάρτησή τους από την παραδοσιακή ηλεκτρική ενέργεια του δικτύου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση σε μηνιαίους λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής όπου η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας τείνει να είναι υψηλότερη.

1.2 Φιλικό προς το περιβάλλον: Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος είναι η θετική του επίδραση στο περιβάλλον. Παραδοσιακές πηγές ηλεκτρικής ενέργειας όπως ο άνθρακας και το αέριο απελευθερώνουν επιβλαβείς εκπομπές στην ατμόσφαιρα, συμβάλλοντας στην ατμοσφαιρική ρύπανση και την κλιματική αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, η ηλιακή ενέργεια είναι καθαρή και ανανεώσιμη, καθιστώντας την μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την τροφοδοσία τροχόσπιτων και εξοχικών κατοικιών.

1.3 Ευελιξία: Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.50ΚWh_12V/220V/AC Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία ως προς την τοποθεσία σε σύγκριση με το να είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν απομακρυσμένες ή εκτός δικτύου τοποθεσίες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την πρόσβαση σε παραδοσιακές πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, εάν αποφασίσουν να μετακινήσουν το τροχόσπιτό τους ή

Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.50ΚWh_12V/220V/AC standard Εξαρτήματα ενός Φ/Β αυτόνομου συστήματος 1,5 kWh

Ένα αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκών 1,5 kWh είναι ένα αυτόνομο σύστημα ηλιακής ενέργειας που μπορεί να παρέχει ενέργεια σε τροχόσπιτα και μικρές εξοχικές κατοικίες. Αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα που συνεργάζονται για την παραγωγή, αποθήκευση και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας. Σε αυτή την ενότητα, θα συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από αυτά τα στοιχεία.

1. Ηλιακά πάνελ:
Τα ηλιακά πάνελ είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος. Αυτά τα πάνελ αποτελούνται από φωτοβολταϊκά στοιχεία που μετατρέπουν το ηλιακό φως σε συνεχές ρεύμα (DC). Ο αριθμός και το μέγεθος των ηλιακών συλλεκτών εξαρτώνται από τις ενεργειακές απαιτήσεις του τροχόσπιτου ή του εξοχικού σπιτιού.

2. Ελεγκτής φόρτισης:
Ο ελεγκτής φόρτισης ρυθμίζει τη ροή της ηλεκτρικής ενέργειας από τους ηλιακούς συλλέκτες στην τράπεζα μπαταριών. Αποτρέπει την υπερφόρτιση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μπαταριών διατηρώντας τα σε βέλτιστα επίπεδα φόρτισης.

3. Συστοιχία μπαταριών:
Οι μπαταρίες αποθηκεύουν την επιπλέον ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά πάνελ κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο ηλιακό φως, όπως τη νύχτα ή τις συννεφιασμένες μέρες. Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.50ΚWh_12V/220V/AC Η χωρητικότητα και ο τύπος των μπαταριών που χρησιμοποιούνται εξαρτώνται από παράγοντες όπως η ημερήσια κατανάλωση ενέργειας, οι καιρικές συνθήκες και οι αναμενόμενες διακοπές ρεύματος.

4. Μετατροπέας:
Ο μετατροπέας μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια συνεχούς ρεύματος από τα ηλιακά πάνελ ή τις συστοιχίες μπαταριών σε ηλεκτρισμό εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία οικιακών συσκευών και συσκευών. Εξασφαλίζει επίσης ότι η τάση εξόδου παραμένει σταθερή για αποτελεσματική χρήση.

1. Εισαγωγή στα ηλιακά πάνελ:

Τα ηλιακά πάνελ, γνωστά και ως φωτοβολταϊκά (PV), είναι ένας δημοφιλής και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου για να τη μετατρέψουν σε ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να τροφοδοτήσει διάφορες συσκευές και συσκευές στο τροχόσπιτο ή στο μικρό εξοχικό σας σπίτι. Σε αυτήν την ενότητα, θα διερευνήσουμε τα οφέλη από τη χρήση ηλιακών συλλεκτών, τον τρόπο λειτουργίας τους και ποιους παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή τους για ένα αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκών kWh.

Weight 1 kg

Most viewed products

 • -22%Limited
  10 kW διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό
  10kW ΔΕΗ Φωτοβολταικα ECO 545 Solar σε στεγη 6,800.00 
  5,300.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,572.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  10 Kwatt φωτοβολταικά σε στέγες με διασυνδεδεμένο στην ΔΕΗ φωτοβολταϊκό σύστημα με εγκατάσταση

  Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης

  Φωτοβολταικό Eco 545

  Δείτε όλες τις προσφορές εδώ

   

 • -34%Limited
  5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO
  5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO Solar 410-420 WATT με δυνατότητα για Εγκατάσταση 7,280.00 
  4,800.00  Χωρίς ΦΠΑ
  5,952.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
  410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering

  410-WATT-420-WATT-

  Σχετικά με απάντησεις στα πιο συχνά ερωτήματα για τα φωτοβολταικά στα σπίτια. Δείτε τις ειδικές προσφορές φωτοβολταικών για το 2022

  5kw με φωτοβολταϊκά σε στέγες με φωτοβολταϊκά και εγκατάσταση Επιπλέον προσφορές εδώ

 • -17%Limited
  Net metering 10kW ενεργειακός συμψηφισμός με ΔΕΗ 6,700.00 
  5,590.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,931.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Net metering 10kW για ενεργειακό συμψηφισμός  και εξοικονόμηση με ΔΕΗ με παραγωγή ως 16.600kWh ανά έτος 

 • -25%Limited
  Νet-metering 5kw με Φ/Β 450 WATT για κεραμοσκεπή - τιμές
  Net metering 5kW φωτοβολταϊκό πακέτο με 450 watt πανελ 3,650.00 
  2,750.00  Χωρίς ΦΠΑ
  3,410.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Προσφορά Net metering 5kW  φωτοβολταϊκού πακέτου 

  11 Φωτοβολταϊκά πάνελ 450  watt

  Ιnverter δικτύου Renac NA 5000 DS ( 7500WATT max) 10 Χρόνια Εγγύηση

  Βάσεις κεραμοσκεπής για 11 Φ/Β πάνελ.

 • -22%Limited
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία. Φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 45watt - 55 watt.
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτo 1.2kWh/24ωρο-12v 599.00 
  465.00  Χωρίς ΦΠΑ
  576.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 65watt – 75 watt

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V   ή 220V με προσθήκη inverter

 • -52%Limited
  φωτοβολταικό luxor-ECO-LINE-HALF CELL M144-525-545W-540-watt για net metering, οικιακά φωτοβολταικά, πάρκα Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144
  Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας 329.00 
  159.00  Χωρίς ΦΠΑ
  197.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας

  Κατάλληλο για net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

  Ελαχιστη ποσότητα αγοράς 9 τεμάχια 

 • -29%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  5kw Mitsubishi Electric
  5kw Mitsubishi Electric 7,280.00 
  5,200.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,448.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  5kw με φωτοβολταικά Mitsubishi PV (250W) 250 watt πολυκρυσταλλικού πυριτίου

  Παράγει κατά μέσο όρο 6500kw το έτος ( για περιοχές Αττικής και νοτιότερα ) ενώ καλύπτει επιφάνεια 35-40 τετραγωνικών μέτρων σε πέρκολα ή 60 – 80 τετραγωνικών μέτρων σε ταράτσα . Εξοικονομεί 800-1000 ευρώ το χρόνο και αποσβαίνει το κόστος εγκατάστασης σε 5.5 – 6.5 χρόνια.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 • -32%Limited
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό
  Αυτόνομο Φ/Β για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό 2,600.00 
  1,780.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,207.20  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
 • -21%Limited
  4.6 kwh- 5.8kwh/24v/220AC - 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Europe Premium ( 5 χρόνια εγγύηση*)
  5 kwh- 7kwh/24v/220AC – 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Premium 3,750.00 
  2,950.00  Χωρίς ΦΠΑ
  3,658.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  4 τεμ. Φ/Β panel Solar Energy SE 270/ 270-275 watt Poly/ Ευρωπαϊκά. Διαθέτουν θετική Φωτοβολταϊκό σύστημα Premium 24V ανοχή και ισχύ σε watt. Δηλαδή αποδίδουν πάντοτε περισσότερα watt από την ονομαστική τους ισχύ, υψηλής απόδοσης εγκατεστημένης ισχύος 1080 watt έως + 5% μεγαλύτερη απόδοση. Διατίθενται με 12 χρόνια εγγύησης εργοστασιακής υλικού και 25 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%.

  1 τεμ. inverter καθαρού ημιτόνου Phoenix 24/1600  ρεύμα ισχύς εκκίνησης 3200 watt υψηλής αξιοπιστία. Κατάλληλο για λειτουργία όλων των συσκευών αντίστοιχης ισχύος. Παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από την αυτοκατανάλωση λόγω σταθεροποιημένου ημιτόνου. Εγγύηση 60 μήνες (5 χρόνια)

  4 τεμ. Μπαταρίες S. Energy ECOAGM 220/ 250AH C100  τύπου VRLA/AGM αντίστοιχων προδιαγραφών με τις GEL μπαταρίες. (βαθιάς εκφόρτισης κλειστού τύπου διάρκειας 10 -12 ετών ζωής). Σύνολο 828ΑΗ/12V

  Δυνατότητα προσθήκη 2V μπαταριών  υψηλής αντοχής  και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής  σε ακραίες χρήσεις με μικρό επιπλέον κόστος.

  1 τεμ. Ρυθμιστή φόρτισης Phocos CXN 40 ( Ψηφιακός προγραμματιζόμενος) ( 2 χρόνια εγγύηση)

  Δυνατότητα προσθήκης ρυθμιστή MPPT με datalogger  για αύξηση απόδοσης έως 25% με μικρό επιπλέον κόστος.

 • -21%Limited
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση.
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο 17,800.00 
  14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
  17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

  Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Recently viewed products

 • Αυτόνομο Φ/Β για εξοχικό 4,5kWh με Inverter charger 1,900.00 
  1,725.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,139.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό 4,5kWh για πλυντήριο

 • -63%Limited
  Solartech M-80wp 160.00 
  59.00  Χωρίς ΦΠΑ
  73.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  80 watt μονοκρυσταλλικού πυριτίου

  Κορυφαία ποιότητα και απόδοση- Best value for money

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Ελάχιστη ποσότητα 2 τεμάχια


   

 • -28%Limited
  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)
Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία
  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh 2,400.00 
  1,720.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,132.80  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)

  Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία

 • -15%Limited
  Victron SmartSolar MPPT 75/15 - 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών
  Victron SmartSolar MPPT 75/15 – 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών 72.00 
  61.00  Χωρίς ΦΠΑ
  75.64  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Victron SmartSolar MPPT 75/15 – 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών 

  Με απόδοση έως και 94%, η απώλεια θερμότητας αυτών των φορτιστών είναι τρεις έως τέσσερις φορές μικρότερη σε σχέση με τις προδιαγραφές του κλάδου. Και μόλις η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, η κατανάλωση ισχύος μειώνεται κάτω από το 0.5 Watt, τιμή περίπου πέντε με δέκα φορές μικρότερη από τις τιμές προδιαγραφών του κλάδου.

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Model No.
  MPPT 75/10 MPPT 75/15 MPPT 100/15 MPPT 100/20
  Electrical Data
  Max. Solar Input Power
  145 / 290 W 220 / 440 W 220 / 440 W 290 / 580 W
  Max. Solar Panel Open Circuit Voltage
  75 V 75 V 100 V 100 V
  Max. Solar Panel Short Circuit Current
  13 A 15 A 15 A 20 A
  Nominal System (Battery) Voltage
  12 / 24 V 12 / 24 V 12 / 24 V 12 / 24 V
  Self-Consumption
  ≤ 10 mA ≤ 10 mA ≤ 10 mA ≤ 10 mA
  Peak Conversion Efficiency
  98.00 % 98.00 % 98.00 % 98.00 %
 • -22%Limited
  INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ 3000 WATT 24V DC-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 889.00 
  689.00  Χωρίς ΦΠΑ
  854.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ 3000 WATT 24V DC/ HIP-3000-24 –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Μετατροπέας τάσης DC-AC ημιτονικής εξόδου 3000W/24V. Στιγμιαίο ρεύμα εκκίνησης φορτίων 6000W. Βαθμός απόδοσης >90%. Χαμηλό ρεύμα ίδιας κατανάλωσης

  Χρήση σε :
  Μικρές εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα ,Αυτοκίνητα, σκάφη, τρακτέρ, φορτηγά, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηλεκτρικά εργαλεία, εξοπλισμό γραφείου, και οικιακών συσκευών

  • Ομαλή εκκίνηση φορτίων
  • Σταθεροποιημένη τάση 230V ac (AVR)
  • Απομονωμένη είσοδος – έξοδος
  • Προστασία ανάποδης πολικότητας με ασφάλειες
  • Προστασία από υπερθέρμανση: Ναι
  • Προστασία υπερφόρτωσης
  • Προστασία από υψηλή ή χαμηλή τάση εισόδου
  • Ηχητικό σήμα σε χαμηλή μπαταρία
  • Διακοπή λειτουργίας σε χαμηλή τάση μπαταρίας.
  • Αυτόματη επανεκκίνηση

  ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 • -20%Limited
  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός 935.00 
  746.46  Χωρίς ΦΠΑ
  925.61  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

 • -21%Limited
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση.
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο 17,800.00 
  14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
  17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

  Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 • -21%Limited
  Deep discharge battery 2V
  ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης 7 ECOPVV 770/ 776Ah C100 340.00 
  269.00  Χωρίς ΦΠΑ
  333.56  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης  7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100

  Η ενισχυμένη σειρά μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης GEL 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100 (Τύπου OPzV ), τεχνολογίας GEL παρέχει πραγματικά εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το δίβολτο στοιχείο 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100  ως συσσωρευτής μπορεί να προσεγγίσει σε voltage float services  ακόμη και τα 20 χρόνια  ζωής.

  Οι μπαταρίες 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100 Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλές Γερμανκές προδιαγραφές ποιότητας είναι δε κατάλληλες για βαθιές εκφορτίσεις και καταπονήσεις σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Προσδίδουν έως και 3.500 κύκλους με βαθμό εκφόρτισης 50%.
  Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σε σχέση τιμής ποιότητας και απόδoσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

  Εγγύηση Αντιπροσωπείας 2 χρόνια

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 • -28%Limited
  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών 950.00 
  685.00  Χωρίς ΦΠΑ
  849.40  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

 • -35%Limited
  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified
  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified 229.00 
  149.00  Χωρίς ΦΠΑ
  184.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified

  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt monoo half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified

  Κατάλληλο για  φωτοβολταικά στέγης / net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

  Ελάχιστη ποσότητα αγοράς 6 τεμάχια 

net metering, μπαταρίες, Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.50ΚWh_12V/220V/AC, net billing

net metering, μπαταρίες, Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.50ΚWh_12V/220V/AC,net billing

net metering, μπαταρίες, Φωτοβολταϊκό αυτόνομο 1.50ΚWh_12V/220V/AC, με παραγόμενη ενέργεια ανά 24ωρο τους καλοκαιρινούς μήνες, 12v Φ/Β  1.35KWH – 1.50 kwh/12v/220AC Μπαταρία

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories