ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron

2,230.00 
1,750.00  Χωρίς ΦΠΑ
2,170.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

 ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron

Ελάχιστη παραγγελία 2 τεμάχια. Παράδοση 4-6 ημέρες από Γαλλία

  ... people are viewing this right now

  Share

 ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron

Μπαταρία Λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 12.8V 180Ah / 2304 Wh / με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4 ή LFP) είναι ο ασφαλέστερος από τους κύριους τύπους μπαταριών ιόντων λιθίου.

Καλώς ήρθατε στο μέλλον της αποθήκευσης ενέργειας! Σε έναν κόσμο όπου η βιωσιμότητα έχει γίνει πιο κρίσιμη από ποτέ, η εύρεση καινοτόμων λύσεων για να τροφοδοτήσουμε τη ζωή μας αποτελεσματικά και υπεύθυνα είναι μια διαρκής προσπάθεια. Γι’ αυτό, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε την επαναστατική μπαταρία λιθίου LiFePO4 με Smart BMS – που αλλάζει το παιχνίδι στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας.

Κατάλληλη για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τοποθέτηση κάτω από το κάθισμα.  Διαστάσεις (L x W x H) : 390×320×160 mm

Μπαταρία Λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 12.8V 180Ah / 2304 Wh / με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση δεν χρειάζεται να φορτιστεί πλήρως.

Η διάρκεια ζωής βελτιώνεται ακόμη και ελαφρώς σε περίπτωση μερικής φόρτισης αντί πλήρους φόρτισης. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Μπαταρία Λιθίου Μπαταρία Λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 12.8V 300Ah / 3840 Wh / με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση σε σύγκριση με το μόλυβδο-οξύ. Άλλα πλεονεκτήματα είναι το ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας, η εξαιρετική απόδοση ποδηλασίας, η χαμηλή εσωτερική αντίσταση και η υψηλή απόδοση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

 • Τύπος μπαταρίας: φωσφορικός σίδηρος λιθίου LiFePO4;
 • Χωρητικότητα: 300Ah;
 • Ονομαστική τάση: 12,8V;
 • Αριθμός κύκλων: περισσότεροι από 4000 με 80% εκκένωση DOD.
 • Ονομαστική ενέργεια: 3840 Wh;
 • Συνιστώμενη τάση φόρτισης: 14,6V;
 • Ιδανικό / μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 100A / 200A;
 • Μέγιστο ρεύμα εκφόρτισης: 200A;
 • BMS: ενσωματωμένο με Bluetooth 4.0.
 • Τάση λειτουργίας: 10,0 – 14,6V;
 • Θερμοκρασία λειτουργίας κατάθλιψης: -20 ~ +60 °C;
 • Θερμοκρασία λειτουργίας φόρτισης: 0 ~ +45 °C;
 • Θερμοκρασία αποθήκευσης: -5 ~ +35 ℃;
 • Επίπεδο προστασίας: IP65;
 • Ακροδέκτες σύνδεσης: Μ8 βίδα εξάγωνης κεφαλής.
 • Διαστάσεις: 390x360x160 mm;
 • Βάρος: 35,00 kg.
 • Οι μπαταρίες Ultimatron LiFePO4 μπορούν να συνδεθούν τόσο σε σειρά όσο και παράλληλα, έως και 4 μονάδες το πολύ.
 • Οι μπαταρίες Ultimatron δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπαταρίες εκκίνησης κινητήρα.
 • Εάν η φόρτιση γίνεται με γεννήτριες (όπως τροχόσπιτα και άλλα οχήματα), συνιστάται η εγκατάσταση φορτιστή μπαταρίας λιθίου.
 • Το BMS δεν διακόπτει το ρεύμα πάνω από 50A, αλλά η μπαταρία αρχικά φθείρεται πάνω από αυτήν την τιμή.
 •  Μπαταρία Λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 12.8V 300Ah / 3840 Wh / με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση

  Παρουσιάζοντας την μπαταρία λιθίου Μπαταρία Λιθίου ULM-12-180 Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 12.8V 180Ah / 2304 Wh / με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση

  Τροφοδοτώντας τις περιπέτειές σας: Ανακαλύψτε την μπαταρία λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4

  Έχετε βαρεθεί τις περιπέτειές σας να περιορίζονται από αδύναμες και αναξιόπιστες μπαταρίες; Ήρθε η ώρα να υπερφορτίσετε τις εμπειρίες σας με την απίστευτη μπαταρία λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4! Αυτή η πρωτοποριακή λύση ισχύος είναι εδώ για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που εξερευνάτε, δίνοντάς σας απαράμιλλη αξιοπιστία, εξαιρετικές επιδόσεις και ατελείωτες δυνατότητες. Πείτε αντίο στις μέρες που ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γεια σας σε έναν εντελώς νέο κόσμο περιπέτειας. Ετοιμαστείτε καθώς αποκαλύπτουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που κάνουν αυτήν την μπαταρία λιθίου να αλλάξει το παιχνίδι για όλους όσους αναζητούν τη συγκίνηση εκεί έξω. Ας βουτήξουμε στις λεπτομέρειες και ας ανακαλύψουμε πώς αυτή η δύναμη μπορεί να μεταμορφώσει την επόμενη απόδρασή σας όπως ποτέ πριν!

  Εισαγωγή στη μπαταρία λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4

  Η μπαταρία λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4 είναι μια επαναστατική πηγή ενέργειας που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει και να εξυψώνει τις περιπέτειές σας. Είτε είστε άπληστος κατασκηνωτής, λάτρης των εξωτερικών χώρων ή απλά αναζητάτε ένα αξιόπιστο εφεδρικό τροφοδοτικό, το ULM-12-300 είναι η τέλεια λύση για όλες τις ενεργειακές σας ανάγκες.

  Αυτή η μπαταρία αιχμής χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία LiFePO4 (φωσφορικό σίδηρο λιθίου), καθιστώντας την μία από τις πιο αποτελεσματικές και ανθεκτικές επιλογές αποθήκευσης ενέργειας στην αγορά. Με χωρητικότητα 12V και 300Ah, αυτή η μπαταρία μπορεί να παρέχει σταθερή και σταθερή τροφοδοσία ρεύματος για παρατεταμένες περιόδους χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

  Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει το ULM-12-300 από τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος είναι η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής του. Ενώ οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος έχουν συνήθως περιορισμένη διάρκεια ζωής περίπου 500 κύκλων, το ULM-12-300 μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής άνω των 2000 κύκλων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτήν την μπαταρία για να τροφοδοτήσετε τις περιπέτειές σας για τα επόμενα χρόνια χωρίς να ανησυχείτε για συχνές αντικαταστάσεις.

  Εκτός από τη μεγάλη διάρκεια ζωής του, το ULM-12-300 προσφέρει επίσης εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Σε αντίθεση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος που απελευθερώνουν διαβρωτικό οξύ όταν καταστραφούν ή υπερφορτιστούν, οι μπαταρίες LiFePO4 χρησιμοποιούν μη τοξικά υλικά που εξαλείφουν αυτούς τους κινδύνους. Αυτό τα καθιστά όχι μόνο ασφαλέστερα στη χρήση αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Ένα άλλο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα της χρήσης του ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4

  Οφέλη από τη χρήση μπαταρίας λιθίου για τις περιπέτειές σας

  Η χρήση μπαταρίας λιθίου για τις περιπέτειές σας μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για την τροφοδοσία των εξωτερικών σας δραστηριοτήτων. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία πλεονεκτήματα της χρήσης μπαταρίας λιθίου για τις περιπέτειές σας:

  1. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο:
  Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας μπαταρίας λιθίου είναι ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός της. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος, οι μπαταρίες λιθίου είναι σημαντικά ελαφρύτερες, γεγονός που καθιστά ευκολότερη τη μεταφορά τους σε πεζοπορίες ή άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Αυτό σημαίνει επίσης ότι καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο σακίδιο ή το όχημά σας, αφήνοντας περισσότερο χώρο για άλλα απαραίτητα εργαλεία.

  2. Δύναμη μεγάλης διάρκειας:
  Οι μπαταρίες λιθίου έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου οξέος, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για εκτεταμένα ταξίδια σε εξωτερικούς χώρους. Μπορούν να παρέχουν σταθερά ισχύ σε όλη τη διάρκεια ζωής τους χωρίς να υποστούν σημαντική πτώση στην απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά για να τροφοδοτήσετε τις περιπέτειές σας χωρίς να χρειάζεται να τα αντικαθιστάτε ή να τα επαναφορτίζετε συνεχώς.

  3. Ταχύτητα γρήγορης φόρτισης:
  Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης μπαταριών λιθίου είναι η γρήγορη ταχύτητα φόρτισής τους. Με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, ορισμένες μπαταρίες λιθίου προσφέρουν πλέον δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, επιτρέποντάς σας να τις επαναφορτίζετε σε ένα μόνο κλάσμα του χρόνου που χρειάζεται για τη φόρτιση των παραδοσιακών μπαταριών μολύβδου-οξέος. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο εάν έχετε περιορισμένο χρόνο ανάμεσα στις περιπέτειες και πρέπει να επαναφορτίσετε γρήγορα την μπαταρία σας.

  4. Υψηλή ενεργειακή πυκνότητα:
  Οι μπαταρίες λιθίου έχουν μία από τις υψηλότερες ενεργειακές πυκνότητες μεταξύ όλων των τύπων μπαταριών που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερη ενέργεια ανά μονάδα βάρους από άλλους τύπους μπαταριών, καθιστώντας τις εξαιρετικά αποδοτικές και

  Χαρακτηριστικά της μπαταρίας λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4

  Η μπαταρία λιθίου ULM-12-300 Ultimatron LiFePO4 είναι μια πηγή ενέργειας που αλλάζει το παιχνίδι και έχει σχεδιαστεί ειδικά για λάτρεις του εξωτερικού χώρου και λάτρεις της περιπέτειας. Αυτή η ισχυρή μπαταρία προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που την καθιστούν τον τέλειο σύντροφο για όλες τις περιπέτειές σας.

  1. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο:
  Με βάρος μόλις 2,2 λίβρες, η ULM-12-300 είναι μια από τις ελαφρύτερες μπαταρίες λιθίου στην αγορά. Το συμπαγές του μέγεθος το καθιστά εύκολο στη μεταφορά, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για πεζοπορία, κάμπινγκ ή οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα όπου το βάρος και ο χώρος είναι ζωτικής σημασίας.

  2. Υψηλή ενεργειακή πυκνότητα:
  Αυτή η μπαταρία λιθίου έχει εξαιρετική ενεργειακή πυκνότητα 140 Wh/kg. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε περισσότερες συσκευές και εξοπλισμό για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η ισχύς.

  3. Μακροχρόνιος κύκλος ζωής:
  Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτής της μπαταρίας είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της

  Ελάχιστη παραγγελία 2 τεμάχια . Παράδοση 5-6 ημερών από Γαλλία

Weight 3 kg

Most viewed products

 • -22%Limited
  10 kW διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό
  Φωτοβολταϊκή ηλιακή ενέργεια: Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης
  10kW ΔΕΗ Φωτοβολταικα ECO 545 Solar σε στεγη 6,800.00 
  5,300.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,572.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  10 Kwatt φωτοβολταικά σε στέγες με διασυνδεδεμένο στην ΔΕΗ φωτοβολταϊκό σύστημα με εγκατάσταση

  Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης

  Φωτοβολταικό Eco 545

  Δείτε όλες τις προσφορές εδώ

   

  Available on backorder

 • -34%Limited
  5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO
  410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering
  5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO Solar 410-420 WATT με δυνατότητα για Εγκατάσταση 7,280.00 
  4,800.00  Χωρίς ΦΠΑ
  5,952.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
  410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering

  410-WATT-420-WATT-

  Σχετικά με απάντησεις στα πιο συχνά ερωτήματα για τα φωτοβολταικά στα σπίτια. Δείτε τις ειδικές προσφορές φωτοβολταικών για το 2022

  5kw με φωτοβολταϊκά σε στέγες με φωτοβολταϊκά και εγκατάσταση Επιπλέον προσφορές εδώ

  Available on backorder

 • -17%Limited
  Net metering 10kW ενεργειακός συμψηφισμός με ΔΕΗ 6,700.00 
  5,590.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,931.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Net metering 10kW για ενεργειακό συμψηφισμός  και εξοικονόμηση με ΔΕΗ με παραγωγή ως 16.600kWh ανά έτος 

  Available on backorder

 • -25%Limited
  Νet-metering 5kw με Φ/Β 450 WATT για κεραμοσκεπή - τιμές
  Net metering 5kW φωτοβολταϊκό πακέτο με 450 watt πανελ 3,650.00 
  2,750.00  Χωρίς ΦΠΑ
  3,410.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Προσφορά Net metering 5kW  φωτοβολταϊκού πακέτου 

  11 Φωτοβολταϊκά πάνελ 450  watt

  Ιnverter δικτύου Renac NA 5000 DS ( 7500WATT max) 10 Χρόνια Εγγύηση

  Βάσεις κεραμοσκεπής για 11 Φ/Β πάνελ.

  In stock

 • -22%Limited
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία. Φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 45watt - 55 watt.
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτo 1.2kWh/24ωρο-12v 599.00 
  465.00  Χωρίς ΦΠΑ
  576.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 65watt – 75 watt

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V   ή 220V με προσθήκη inverter

  Available on backorder

 • -52%Limited
  φωτοβολταικό luxor-ECO-LINE-HALF CELL M144-525-545W-540-watt για net metering, οικιακά φωτοβολταικά, πάρκα Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144
  Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας 329.00 
  159.00  Χωρίς ΦΠΑ
  197.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας

  Κατάλληλο για net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

  Ελαχιστη ποσότητα αγοράς 9 τεμάχια 

  Available on backorder

 • -29%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  5kw Mitsubishi Electric
  5kw Mitsubishi Electric 7,280.00 
  5,200.00  Χωρίς ΦΠΑ
  6,448.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  5kw με φωτοβολταικά Mitsubishi PV (250W) 250 watt πολυκρυσταλλικού πυριτίου

  Παράγει κατά μέσο όρο 6500kw το έτος ( για περιοχές Αττικής και νοτιότερα ) ενώ καλύπτει επιφάνεια 35-40 τετραγωνικών μέτρων σε πέρκολα ή 60 – 80 τετραγωνικών μέτρων σε ταράτσα . Εξοικονομεί 800-1000 ευρώ το χρόνο και αποσβαίνει το κόστος εγκατάστασης σε 5.5 – 6.5 χρόνια.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Out of stock

 • -32%Limited
  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό
  Αυτόνομο Φ/Β για εξοχικό 4,5kWh με κλιματιστικό 2,600.00 
  1,780.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,207.20  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Available on backorder

 • -21%Limited
  4.6 kwh- 5.8kwh/24v/220AC - 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Europe Premium ( 5 χρόνια εγγύηση*)
  5 kwh- 7kwh/24v/220AC – 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Premium 3,750.00 
  2,950.00  Χωρίς ΦΠΑ
  3,658.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  4 τεμ. Φ/Β panel Solar Energy SE 270/ 270-275 watt Poly/ Ευρωπαϊκά. Διαθέτουν θετική Φωτοβολταϊκό σύστημα Premium 24V ανοχή και ισχύ σε watt. Δηλαδή αποδίδουν πάντοτε περισσότερα watt από την ονομαστική τους ισχύ, υψηλής απόδοσης εγκατεστημένης ισχύος 1080 watt έως + 5% μεγαλύτερη απόδοση. Διατίθενται με 12 χρόνια εγγύησης εργοστασιακής υλικού και 25 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%.

  1 τεμ. inverter καθαρού ημιτόνου Phoenix 24/1600  ρεύμα ισχύς εκκίνησης 3200 watt υψηλής αξιοπιστία. Κατάλληλο για λειτουργία όλων των συσκευών αντίστοιχης ισχύος. Παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από την αυτοκατανάλωση λόγω σταθεροποιημένου ημιτόνου. Εγγύηση 60 μήνες (5 χρόνια)

  4 τεμ. Μπαταρίες S. Energy ECOAGM 220/ 250AH C100  τύπου VRLA/AGM αντίστοιχων προδιαγραφών με τις GEL μπαταρίες. (βαθιάς εκφόρτισης κλειστού τύπου διάρκειας 10 -12 ετών ζωής). Σύνολο 828ΑΗ/12V

  Δυνατότητα προσθήκη 2V μπαταριών  υψηλής αντοχής  και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής  σε ακραίες χρήσεις με μικρό επιπλέον κόστος.

  1 τεμ. Ρυθμιστή φόρτισης Phocos CXN 40 ( Ψηφιακός προγραμματιζόμενος) ( 2 χρόνια εγγύηση)

  Δυνατότητα προσθήκης ρυθμιστή MPPT με datalogger  για αύξηση απόδοσης έως 25% με μικρό επιπλέον κόστος.

  Available on backorder

 • -21%Limited
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση.
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο 17,800.00 
  14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
  17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

  Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Available on backorder

Recently viewed products

 • Αυτόνομο Φ/Β για εξοχικό 4,5kWh με Inverter charger 1,900.00 
  1,725.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,139.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό 4,5kWh για πλυντήριο

  Available on backorder

 • -63%Limited
  Solartech M-80wp 160.00 
  59.00  Χωρίς ΦΠΑ
  73.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  80 watt μονοκρυσταλλικού πυριτίου

  Κορυφαία ποιότητα και απόδοση- Best value for money

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Ελάχιστη ποσότητα 2 τεμάχια


   

  In stock

 • -28%Limited
  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)
Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία
  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh 2,400.00 
  1,720.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,132.80  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)

  Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία

  Available on backorder

 • -15%Limited
  Victron SmartSolar MPPT 75/15 - 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών
  Victron SmartSolar MPPT 75/15 – 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών 72.00 
  61.00  Χωρίς ΦΠΑ
  75.64  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Victron SmartSolar MPPT 75/15 – 15A Ρυθμιστής Φόρτισης Φωτοβολταικών 

  Με απόδοση έως και 94%, η απώλεια θερμότητας αυτών των φορτιστών είναι τρεις έως τέσσερις φορές μικρότερη σε σχέση με τις προδιαγραφές του κλάδου. Και μόλις η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, η κατανάλωση ισχύος μειώνεται κάτω από το 0.5 Watt, τιμή περίπου πέντε με δέκα φορές μικρότερη από τις τιμές προδιαγραφών του κλάδου.

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Model No.
  MPPT 75/10 MPPT 75/15 MPPT 100/15 MPPT 100/20
  Electrical Data
  Max. Solar Input Power
  145 / 290 W 220 / 440 W 220 / 440 W 290 / 580 W
  Max. Solar Panel Open Circuit Voltage
  75 V 75 V 100 V 100 V
  Max. Solar Panel Short Circuit Current
  13 A 15 A 15 A 20 A
  Nominal System (Battery) Voltage
  12 / 24 V 12 / 24 V 12 / 24 V 12 / 24 V
  Self-Consumption
  ≤ 10 mA ≤ 10 mA ≤ 10 mA ≤ 10 mA
  Peak Conversion Efficiency
  98.00 % 98.00 % 98.00 % 98.00 %

  Available on backorder

 • -22%Limited
  INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ 3000 WATT 24V DC-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 889.00 
  689.00  Χωρίς ΦΠΑ
  854.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ 3000 WATT 24V DC/ HIP-3000-24 –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Μετατροπέας τάσης DC-AC ημιτονικής εξόδου 3000W/24V. Στιγμιαίο ρεύμα εκκίνησης φορτίων 6000W. Βαθμός απόδοσης >90%. Χαμηλό ρεύμα ίδιας κατανάλωσης

  Χρήση σε :
  Μικρές εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα ,Αυτοκίνητα, σκάφη, τρακτέρ, φορτηγά, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηλεκτρικά εργαλεία, εξοπλισμό γραφείου, και οικιακών συσκευών

  • Ομαλή εκκίνηση φορτίων
  • Σταθεροποιημένη τάση 230V ac (AVR)
  • Απομονωμένη είσοδος – έξοδος
  • Προστασία ανάποδης πολικότητας με ασφάλειες
  • Προστασία από υπερθέρμανση: Ναι
  • Προστασία υπερφόρτωσης
  • Προστασία από υψηλή ή χαμηλή τάση εισόδου
  • Ηχητικό σήμα σε χαμηλή μπαταρία
  • Διακοπή λειτουργίας σε χαμηλή τάση μπαταρίας.
  • Αυτόματη επανεκκίνηση

  ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  In stock

 • -20%Limited
  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός 935.00 
  746.46  Χωρίς ΦΠΑ
  925.61  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  KOSTAL PIKO MP PLUS 2.5-2500W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

  Available on backorder

 • -21%Limited
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση.
  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο 17,800.00 
  14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
  17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

  Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Available on backorder

 • -21%Limited
  Deep discharge battery 2V
  ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης 7 ECOPVV 770/ 776Ah C100 340.00 
  269.00  Χωρίς ΦΠΑ
  333.56  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης  7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100

  Η ενισχυμένη σειρά μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης GEL 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100 (Τύπου OPzV ), τεχνολογίας GEL παρέχει πραγματικά εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το δίβολτο στοιχείο 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100  ως συσσωρευτής μπορεί να προσεγγίσει σε voltage float services  ακόμη και τα 20 χρόνια  ζωής.

  Οι μπαταρίες 7 ECOPVV 770/ 776Ah  2V C100 Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλές Γερμανκές προδιαγραφές ποιότητας είναι δε κατάλληλες για βαθιές εκφορτίσεις και καταπονήσεις σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Προσδίδουν έως και 3.500 κύκλους με βαθμό εκφόρτισης 50%.
  Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σε σχέση τιμής ποιότητας και απόδoσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

  Εγγύηση Αντιπροσωπείας 2 χρόνια

  Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  Available on backorder

 • -28%Limited
  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών 950.00 
  685.00  Χωρίς ΦΠΑ
  849.40  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Huawei SUN2000 5KTL L1-5k W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

  Available on backorder

 • -35%Limited
  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified
  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified 229.00 
  149.00  Χωρίς ΦΠΑ
  184.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt mono half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified

  Φωτοβολταικό Ecosun ECO ES 550 watt-555 watt monoo half cell Eco ES -550MONO/182-144-European certified

  Κατάλληλο για  φωτοβολταικά στέγης / net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

  Ελάχιστη ποσότητα αγοράς 6 τεμάχια 

net metering, μπαταρίες, ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron, net billing

net metering, μπαταρίες, ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron,net billing

net metering, μπαταρίες, Μπαταρία Λιθίου ULM-12-300 Λιθίου Μπαταρία Ultimatron LiFePO4 Lithium Battery 12.8v 300Ah με bluetooth και smart BMS με 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση Μπαταρία

Το καλάθι μου
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories